23.6.07

Ματαιότης..


Αυτοί που έχουν κλιματιστικά ας τα ανοίξουν στους 18 βαθμούς. Και πιο κάτω αν πάει. Έχουμε γεμίσει κλιματιστικά. Και καλά αυτό. Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι πως στο καλό θέλουν όλοι να τα βάζουν στην ελάχιστη θερμοκρασία. Η ΔΕΗ έκανε προειδοποιήσεις για μπλακ αουτ. ΟΧΙ στη ΔΕΗ φωνάζουν. Εμείς πληρώνουμε και θα βάλουμε και το κλιματιστικό στους -5 και το θερμοσίφωνα θα τον ανάβουμε πρωί μεσημέρι βράδυ, το ίδιο και το πλυντήριο. Μα φίλε μου το θέμα δεν είναι οι εκδικητικές σου τάσεις προς τη ΔΕΗ που πληρώνεις. Το θέμα είναι ότι δείχνεις αδιαφορία και καταστρέφεις αυτό που δεν πληρώνεις και πίστεψε με αυτό είναι πιο όμορφο από τον κακόγουστο λιγνίτη της ΔΕΗ. Το θέμα δεν είναι ότι είσαι επιθετικός απέναντι στη ΔΕΗ. Το θέμα είναι ότι είσαι επιθετικός προς το περιβάλλον, αυτό που υπόμενε τόσο καιρό όλα αυτά που του έκανες, και που τώρα άρχισε να ξεσπά. Τώρα είναι σα να σου λέει τόλμα να μου ξανα επιτεθείς, και εσύ το κάνεις αδιαφορώντας γι'αυτό. Το σίγουρο είναι ότι η παγκόσμια θερμοκρασία έχει αυξηθεί. Και αντί να κάνεις πράγματα συμβατά με το περιβάλλον για να νιώσεις καλύτερα, υποφερτά. Εσύ το εξαγριώνεις ακόμη περισσότερο. Εσύ νομίζεις ότι κάνεις κάτι απέναντι στη ΔΕΗ. Έλα όμως που τη ΔΕΗ τη διοικούν άνθρωποι, άνθρωποι τη συντηρούν. Το ίδιο ευάλωτοι είμαστε στις κλιματικές αλλαγές. Το καλούπι μας δε σχεδιάστηκε για τέτοιες καταστάσεις. Εμείς φταίμε για όλα. Κοίτα και λίγο το περιβάλλον, έξω από το παράθυρο σου. Σκέψου αυτό κάθε φορά που βάζεις το fujitsu σου στους 18 και όχι τη ζημιά που θα κάνεις στη ΔΕΗ που πληρώνεις κιόλας. Γιατί αν έκανες κάτι για αυτό δεν θα χρειαζόταν να πληρώνεις στη ΔΕΗ τόσα πολλά.

earthsos.blogspot.com

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Oi, achei teu blog pelo google tá bem interessante gostei desse post. Quando der dá uma passada pelo meu blog, é sobre camisetas personalizadas, mostra passo a passo como criar uma camiseta personalizada bem maneira. Até mais.

Αξολότλ, η Μεξικάνικη σαλαμάνδρα που κινδυνεύει άμεσα με αφανισμό

Το αξολότλ, γνωστό και ως Μεξικάνικη σαλαμάνδρα ( Ambystoma mexicanum  -  μεξικανικό αμβύστομα ) είναι μια νεοτενική (παιδομορφική...