13.7.07

Το φαινόμενο της εγκληματικής βλακείας


Στις 7 Ιουλίου ξέσπασε φωτιά στην περιοχή Καρακατούλας, του δήμου Ωλένης, στο νομό Ηλίειας. Οι αρχές κατάλαβαν αμέσως ότι πρόκειται για εμπρησμό. Κάηκαν συνολικά 32 στρέμματα( δεν είναι μικρός αριθμός). Ορίστε τι είχε γίνει. Δύο ξαδέλφια από την Ηλεία, ηλικίας 34 και 19 ετών, ομολόγησαν πως έβαλαν δύο φωτιές για να κατηγορηθεί συγγενική τους οικογένεια, με την οποία έχουν κτηματικές διαφορές, ενώ υπέδειξαν ως ηθικό αυτουργό τον 73χρονο παππού τους.


Σχόλια: Οι εμπρησμοί μπορεί να συμβαίνουν για πολλούς λόγους που εμείς δεν μπορούμε να φανταστούμε. Μπορούν να συμβούν λόγω μεγάλων οικονομικών συμφερόντων(όταν θα πεθάνουν από το καυσαέριο να δούμε τι θα κάνουν) ή λόγω εγκληματικής ηλιθιότητας, έλλειψης παιδείας. Και εδώ έρχεται ο Παντελής. Παντελής έλλειψη αντίληψης, μυαλού..

Και επειδή πιστεύω πως η εικόνα του κοινοβουλίου αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα του ελληνικού λαού, τα πράγματα θα ήταν τελείως διαφορετικά αν εμείς όλοι είμασταν τελείως διαφορετικοί. Αρκετοί βουλευτές δε θα δίσταζαν να εμπλακούν σε καταστάσεις διαφθοράς ανάλογες με αυτόν τον εμπρησμό που περιγράφεται παραπάνω. Επομένως με το να κατηγορούμε συνεχώς το κοινοβούλιο, ας σκεφτούμε ότι αν αλλάξουμε εμείς πρώτα θα έρθει από μόνη της η αλλαγή και στη βουλή. Αν αλλάξουμε εμείς προς το καλύτερο θα αλλάξει προς το καλύτερο και ολόκληρη η χώρα..
earthsos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αξολότλ, η Μεξικάνικη σαλαμάνδρα που κινδυνεύει άμεσα με αφανισμό

Το αξολότλ, γνωστό και ως Μεξικάνικη σαλαμάνδρα ( Ambystoma mexicanum  -  μεξικανικό αμβύστομα ) είναι μια νεοτενική (παιδομορφική...