27.11.07

Pedestrian's comfortable living


Pedestrian's comfortable living
Originally uploaded by satel444
Η διπλανή εικόνα αποτελεί καθημερινό φαινόμενο στη Θεσσαλονίκη. Για αυτή την αναρχία που υπάρχει φταίνε πρώτον οι άνθρωποι με την ηλίθια νοοτροπία τους και δεύτερον η δημοτική αστυνομία και γενικότερα τα μέτρα ενάντια σ'αυτές τις καταστάσεις.
Κάτι αντίστοιχο με αυτό που κάνει ο βλάκας με το αυτοκίνητο που το παρκάρει όπου βρει αδιαφορώντας για τους πεζούς, είναι ο κάθε πεζός να περπατάει στη μέση του δρόμου. Όχι στη λωρίδα. Να μαζευτούν όλα τα αυτοκίνητα πίσω του, να κορνάρουν να στρίβουν το τιμόνι για να τον προσπεράσουν. Λέτε να βρεθεί κανένας να τον πατήσει; Ε τότε ας βρεθεί κάποιος με ένα σιδηρολοστό να το σπάσει το ρημαδιασμένο το αυτοκίνητο που νομίζει ότι το πεζοδρόμιο είναι διακοσμητικό, ότι δεν έχει καμία λειτουργία όπως ο εγκέφαλός του. Μια καλή κίνηση του καθένα που θέλει να γίνει κάτι γι'αυτό το μπάχαλο στοχεύοντας στην ελάχιστη συναίσθηση του κάθε Έλληνα ραλίστα είναι οι street panthers. Μια άλλη κίνηση είναι η φωνή-αν δείτε κανένα παρατράγουδο θυμείστε του τι κάνει και πως πρέπει να το κάνει. Αυτά.
earthsos.blogspot.com/earthsos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αξολότλ, η Μεξικάνικη σαλαμάνδρα που κινδυνεύει άμεσα με αφανισμό

Το αξολότλ, γνωστό και ως Μεξικάνικη σαλαμάνδρα ( Ambystoma mexicanum  -  μεξικανικό αμβύστομα ) είναι μια νεοτενική (παιδομορφική...