4.12.08

ζωή στο πράσινο


Έτυχε να αγοράσω το National Geographic αυτού του μήνα και βρήκα μαζί του ένα πολύ ενδιαφέρον αφιέρωμα με τίτλο:

Ζωή στο πράσινο: 100 τρόποι για να διατηρήσετε τον πλανήτη υγιή μέσα από την καθημερινή σας ρουτίνα. Το διάβασα λίγο και πιστεύω πως αξίζει να το έχει κανείς. Είναι γραμμένο-μεταφρασμένο με ωραίο τρόπο και διαβάζεται πολύ εύκολα.

Αντιγράφωντας από το site του National Geographic gr:

Άνοδος της θερμοκρασίας του πλανήτη, εξαντλούμενοι φυσικοί πόροι, μόλυνση της ατμόσφαιρας και του νερού. Συχνά αισθανόμαστε αδύναμοι μπροστά στις περιβαλλοντικές προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε, όμως τα προβλήματα τα οποία καλούμαστε να λύσουμε ξεκινούν συνήθως από το σπίτι μας. Στον απλό και εύχρηστο αυτό οδηγό του National Geographic παρουσιάζονται 100 πρακτικές που μπορούμε όλοι να εφαρμόσουμε στο σπίτι, στον κήπο, στη δουλειά μας, στην πόλη ή το χωριό μας, στα ταξίδια μας. Πρόκειται για μικρές αλλαγές στην καθημερινότητά μας, που όμως μπορούν να συμβάλουν σε έναν πιο υγιή πλανήτη και σ' έναν καλύτερο κόσμο για όλους μας. Γιατί ο καθένας από μας μπορεί να κάνει τη διαφορά. Αρκεί να μάθουμε με ποιο τρόπο.

Θα σας πρότεινα να αγοράσετε το περιοδικό, αξίζει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αξολότλ, η Μεξικάνικη σαλαμάνδρα που κινδυνεύει άμεσα με αφανισμό

Το αξολότλ, γνωστό και ως Μεξικάνικη σαλαμάνδρα ( Ambystoma mexicanum  -  μεξικανικό αμβύστομα ) είναι μια νεοτενική (παιδομορφική...