21.2.09

2 χρόνια earthsos!

Σήμερα το earthsos έχει γενέθλια. Κλείνει 2 χρόνια. Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για τις επισκέψεις σας όλον αυτόν τον καιρό- κερνάω εγώ σήμερα!


Και θα επαναλάβω αυτό που είχα πει και στο πρώτο post: "Αγάπησε όχι αυτό που είσαι, αλλά αυτό που μπορείς να γίνεις"

Να 'στε καλά!

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο για τη δουλειά που έχεις κάνει αυτά τα δύο χρόνια και την οποία έχω παρακολουθήσει από την αρχή. Νομίζω ότι η προσπάθειά σου να πληροφορήσεις και να ευαισθητοποιήσεις κόσμο πάνω στο θέμα της κλιματικής αλλαγής, έχει ήδη αρχίσει να εμφανίζει αποτελέσματα. Είναι επίσης πολύ ενδιαφέροντα τα υπόλοιπα θέματα που αφορούν τον πλανήτη και τα οποία παρουσιάζεις. Καλή συνέχεια εδώ αλλά και στο http://climatechange.edu.gr/.
Χρόνια πολλά και μακάρι από εδώ και πέρα η πλειοψηφία των ειδήσεων να αφορά θετικές ενέργειές μας σε σχέση με το περιβάλλον.

AndreasVr είπε...

Inspired, σε ευχαριστώ θερμά για τα καλά και ενθαρρυντικά σου λόγια..

Christina Markoulaki είπε...

Να σου ζήσει το blog! Χαίρομαι που υπάρχουν άτομα σαν εσένα που αγαπούν όχι μόνο τα ενδιαφέροντα θέματα αλλά και τα blogs ως τον νέο τρόπο πληροφόρησης και ανταλλαγής απόψεων. Συνέχισε τη καλή δουλειά η οποία πάντα αναγνωρίζεται από τους αναγνώστες.

AndreasVr είπε...

Ευχαριστώ chris mark!! Να σαι καλά.
Να ανταποδώσω κι εγώ με τη σειρά μου τα καλά λόγια για τα ωραία posts που έχετε στο blog της σχολής σας!

sapphire είπε...

Εγώ δεν θα σε γλύψω όπως κάνουν οι περισσότεροι που μπαίνουν σε ένα blog (έχει γίνει αρρώστια πια!τα μόνα σχόλια που υπάρχουν είναι γλύψιμο στο διαχειριστή)
Πράγματι προσφέρεις καλή υπηρεσία,με ενδιαφέροντα άρθρα,που θα ήταν καλύτερη αν δεν διαφήμιζες άτομα με μισελληνική δράση.Δεν ξέρω τους λόγους που σε ώθησαν εκεί αλλά πιστεύω ότι όποιοι και να είναι δεν είναι τόσο σημαντικοί όσο το να διαφημίζουμε την γκαιμπελίστικη προπαγάνδα κάποιων.Επίσης αυτό χαλάει και το γενικότερο προφίλ του blog.

AndreasVr είπε...

sapphire, ευχαριστώ για το σχόλιο.
Αν κατάλαβα καλά, μιλάς για κάποιο link του blog. Το blog έχει 38 links προς άλλες σελίδες και blogs. Αν δε σου αρέσει εσένα και δε συμφωνείς με 1 από τα 38 σελίδες-blogs που έχω στους συνδέσμους δε νομίζεις πως αυτό δεν είναι κριτήριο για το προφίλ του δικού μου blog;

Το ότι έχω ένα blog-σελίδα στους συνδέσμους δε σημαίνει ότι συμφωνώ απαραίτητα με αυτά που γράφονται, απλώς βρήκα κάτι ενδιαφέρον.

sapphire είπε...

Εγώ απλώς εκφράζω την άποψή μου, το προφίλ σου εσύ το διαμορφώνεις,όμως μην ζητάς να χαρακτηρίζεσαι ουδέτερος όταν στηρίζεις συγκεκριμένες ιδεολογίες διαφημίζοντάς τες.Αλλά να διαφημίζεις ανθελληνική προπαγάνδα σ'αρέσει;αν σ'αρέσει οκ,πάω πάσο,εγώ απλώς την θέση μου εκφράζω .Δεν μπορεί να τα έχουμε όλα δικά μας.Ξέρεις πόσο πάλεψε η Ελβετία για να αποκτήσει ουδετερότητα;εσύ για Ελβετός δεν πείθεις πάντως

Αξολότλ, η Μεξικάνικη σαλαμάνδρα που κινδυνεύει άμεσα με αφανισμό

Το αξολότλ, γνωστό και ως Μεξικάνικη σαλαμάνδρα ( Ambystoma mexicanum  -  μεξικανικό αμβύστομα ) είναι μια νεοτενική (παιδομορφική...