24.7.07

Είναι καθαρός, κάψτε τον!


ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΗΚΕ ΑΠ’ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ
Υπερασπίστηκε το περιβάλλον και το δημόσιο συμφέρον, συγκρούστηκε με καταπατητές και ιδιοκτήτες αυθαιρέτων σε προστατευόμενους βιότοπους, βρέθηκε αντιμέτωπος με εργολάβους που έκαναν παράνομες αμμοληψίες σε κοίτες χειμάρρων και ποταμών και η ελληνική πολιτεία τον …. επιβράβευσε για τον αγώνα του.

Τον απάλλαξε απ’ τα καθήκοντά του ως προϊστάμενο της κτηματικής υπηρεσίας του Δημοσίου στο νομό Αιτωλοακαρνανίας και τον μετέθεσε στην εφορία Μεσολογγίου.

Ο λόγος για τον κ. Δημήτρη Ντάουλα ο οποίος κατά τη διάρκεια της θητείας του ως προϊστάμενος της κτηματικής υπηρεσίας του δημοσίου δεν δίστασε να εφαρμόσει το νόμο και να συγκρουστεί με τους ιδιοκτήτες αυθαιρέτων τόσο στη λιμνοθάλασσα Μεσολογγίου όσο και στο δέλτα του Αχελώου στο Δήμο Οινιάδων. (Περιοχές προστατευόμενες απ τη συνθήκη Ramsar)Η δράση του κ. Ντάουλα ενόχλησε τους καταπατητές, αρκετοί απ τους οποίους είναι επιφανή μέλη των τοπικών κοινωνιών, οι οποίοι φρόντισαν.… για την απομάκρυνσή του, μέσω κυβερνητικών και κομματικών παραγόντων, στέλνοντας το μήνυμα « Να τι παθαίνει όποιος τα βάζει μαζί μας»

ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ την απαράδεκτη ενέργεια των πολιτικών του προϊσταμένων στο υπουργείο οικονομικών και καλούμε το Γ.Γ της περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας κ. Σπυρίδωνα όλους τους βουλευτές της περιφέρειας και κάθε ενεργό πολίτη να αντιδράσουν με κάθε τρόπο σ΄ αυτή την ενέργεια.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ την επαναφορά του κ. Ντάουλα στη θέση του και την ουσιαστική στήριξη του έργου του, κατά αυτών που με θράσος καταπατούν και βιάζουν την ελληνική φύση. Η τρομοκρατία δεν πρέπει να περάσει. Τα παχιά λόγια δεν αρκούν για να προστατευτεί το περιβάλλον.

Οικολογική Κίνηση Πάτρας Πάτρα 19-7-2007Βασιλειάδου 26, 262 22 ΠάτραΤηλ. Fax 2610.321010E-mail: oikipa@otenet.gr----------------

ορίστε και ένα σχετικό άρθρο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αξολότλ, η Μεξικάνικη σαλαμάνδρα που κινδυνεύει άμεσα με αφανισμό

Το αξολότλ, γνωστό και ως Μεξικάνικη σαλαμάνδρα ( Ambystoma mexicanum  -  μεξικανικό αμβύστομα ) είναι μια νεοτενική (παιδομορφική...