7.6.07

Brilliant Greenpeace video on Chernobyl

nuclear power.. Cancer in the air.. I can smell it..

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η αντιεπιστημονική προπαγάνδα εντυπώσεων της εν λόγω οργάνωσης προσωπικά με αφήνει αδιάφορο!
Ας χτίσουμε πυρηνικά εργοστάσια στην Ελλάδα!

AndreasVr είπε...

Ανώνυμο είπε...
Οι grenpeace είναι γνωστή οργάνωση που μάχεται την πυρηνικλη ενέργεια με αντιεπιστημονικά ψεύδη.Επίσης είναι εναντίον της πυρηνικλης σύντηξης. Η πυρηνικλη ενέργεια είναι η μόνη ενβαλλακτικλη λύση στα ορυκτά καύσιμα και καλό είναι να την εισάγουμε και στην Ελλάδα. Τα τηλεοπτικά στημένα σόου της Greenpeace που αποσκοπούν στη στρατολόγηση μελών προσωπικα με αφληνουν αδιάφορο!

9 Ιούνιος 2007 8:48 μμ
satel444 είπε...
Προσωπικά δεν είμαι ούτε μέλος ούτε υποστήριξα ποτέ οικονομικά την Greenpeace. Εγώ είμαι υπέρ της πυρηνικής ενέργειας σύντηξης αλλά δυστυχώς δεν είναι εφικτή τη στιγμή που μιλάμε. Η Greenpeace ανεξάρτητα από τα οικονομικά και ιστορίες γύρω από αυτήν έχει κάνει πάρα πολλά για το περιβάλλον και θα έπρεπε να είναι κάποιος τυφλωμένος από σκεπτικισμούς και συνωμοσιολογίες για να μην το αναγωρίσει. Το πρώτο μεγάλο βήμα για να ευαισθητοποιηθεί ο μέσος πολίτης για το κλίμα και το περιβάλλον είναι η ενημέρωση, και κυρίως η ενημέρωση με ψηφιακά μέσα ώστε να είναι πιο εύκολη η ενημέρωση και η ευαισθητοποιήση. Και δεν υπάρχει καλύτερος "ενημερωτής" για πολλά περιβαλλοντικά θέματα, από την Greenpeace. Αν βρεις έναν καλύτερο πες μου.. Η προσωπική μου άποψη είναι όχι στην πυρηνική σχάση, ναι στην πυρηνική σύντηξη. Επίσης η άποψη μου είναι: παίρνω ότι θεωρώ εγώ σωστότερο από την Greenpeace και την κάθε Greenpeace και πες μου εσύ μετά ποιος είναι υποκειμενικός και προκατειλλημένος.

10 Ιούνιος 2007 12:24 μμ


Επίσης, γνωρίζετε τις συνέπειες της πυρηνικής ενέργειας σχάσης;;; είναι σχεδόν το ίδιο σημαντικές με τις συνέπειες της παγκόσμιας υπερθέρμανσης. Η πυρηνική ενέργεια σχάσης είναι το τ ε λ ε υ τ α ί ο μέτρο αντιμετώπισης που πρέπει να πάρουμε. Και υπάρχουν τόσα πολλά στον κατάλογο πριν από αυτό, ιδίως για τη χώρα μας. Πείτε μου λίγο τις συνέπειες της πυρηνικής ενέργειας σχάσης. Πολύ θα ήθελα να ακούσω τι θα πείτε. Θα υπάρχουν μέτρα;; μια στιγμή να πάει κάτι στραβά θα τρέχουμε όλοι να κρυφτούμε. Τα απόβλητα μήπως θα εξαφανίζονται; Δυστυχώς όχι..
ΝΑΙ στη σύντηξη που μακάρι να γίνει πραγματικότητα η έρευνα με το λειζερ. ΟΧΙ στη σχάση, μακριά πως το λένε.

Αξολότλ, η Μεξικάνικη σαλαμάνδρα που κινδυνεύει άμεσα με αφανισμό

Το αξολότλ, γνωστό και ως Μεξικάνικη σαλαμάνδρα ( Ambystoma mexicanum  -  μεξικανικό αμβύστομα ) είναι μια νεοτενική (παιδομορφική...